mandag den 18. november 2013

Little FoxHouse

Jeg kan ikke lade være.... Cita Steinmeier laver nogle super fine opskrifter og ved denne har hun doneret al fremtidig indtjening på salget til Little FoxHouse. Jeg har købt opskriften, og giver dermed min støtte.

  Cita skriver: "I Galicien, i det Nordvestlige Spanien ligger et gammelt traditionelt stenhus: The Little FoxHouse;  på dansk Den Lille Rævs Hus, efter en tidligere beboer.
    I The Little FoxHouse bor min dejlige veninde, Tracy Saunders. Tracy har gået 4 caminoer, fx Camino Frances, en ca. 1000km lange pilgrimsrute fra St. Jean Pied de Port i Frankrig og til Finisterra, (Verdens Ende) ved Atlanterhavets kyst i Spanien.
   Når folk således har vandret i 4-8 uger, reelt i en helt anden verden, har de sommetider brug for en mellemstation til den almindelige dagligdags verden – måske er der store beslutninger om et helt andet liv, som skal tages.
   Og det fik Tracy til at følge sin drøm: hun slog sig ned i  The Little FoxHouse i januar 2012 og startede en form for refugie, hvor pilgrimme kan få nogle dage og rum til denne overgang og disse beslutninger.
   Tracy har sat sit livs opsparing i huset og har startet bla 2 sprogskoler for at kunne købe The Little FoxHouse og samtidig opretholde livet.  Men det spanske bureokrati spænder alvorligt ben for hende omkring sprogskolerne og The Little FoxHouse hænger nu i en tynd tråd og Tracy sommetider i det yderste af sine negle."


Det har fået Cita til at oprette `The Merry Gang og Little FoxHouse Friends´ på Facebook, som gik fra 0 til 192 medlemmer på 3 dage og som prøver at støtte Tracy og også få lidt penge ind til denne skønne ide.
Citas bidrag er 3 opskrifter, hvoraf denne er den første. 

Vi strikker selvfølgelig strømperne på bestilling og lader ved hvert salg 10kr gå til The Little Foxhouse.

Fingenser til Sannah

Sannah har længe ønsket sig en Bølgegenser eller en Høstgenser (Fingenser fra Anett Opheim). Begge dele har jeg tøvet lidt med, for jeg st...