lørdag den 27. juli 2013

Det' varmt, det' dejligt!Sommerstrik!
Sommeren er over os, og normalt strikker jeg ikke på denne årstid. Men, jeg har jo lige et par ting i gang og der kommer så mange babyer for tiden, så pindene ligger ikke stille. Vi er så heldige at have et sommerhus i familien, så vi har nydt strand, sol og ikke mindst Vesterhavet her i varmen. Jeg kan dårligt huske hvornår jeg sidst har set Vesterhavet så roligt som på billedet ovenfor, der var slet ikke skum på bølgerne og det var lige ved at temperaturen kunne kaldes lun.....
Nu er vi hjemme igen, og det er tid til en opdatering af min lidt forsømte side:

KAL: Jeg er næsten med, med 4kanterne til min KAL:
41 grantræer er der produceret, og nu er jeg videre med Grantræponchoen. Billede følger.


Et melonhoved?

En lille babyhue, hvor modtageren ikke skal afsløres her.... Den er strikket i en blanding af hør og silke, blød og fin og dejlig når der ikke længere er så lunt.Forkælet?

Endnu en er blevet fædig til yndlingspigen: En jakke strikket af merceriseret bomuld i pang-orange. Garnet er fra gemmerne, den klæ'r tuttepigen rigtig godt, og bliver brugt flittigt.


Smukke sommermodeller :-)

Tre sommerpiger på stribe: Samme model, forskellig kvalitet og en med ærmer. Den kan jeg vist godt lave nogle flere af, måske med trekvart ærme?Husets Rovdyr!

Et sommerbillede af vores store jagt-kat, som har nydt at mus og rotter sjældent ser katte omkring sommerhuset. Hun kommer flittigt med gaver til os :-) Hun afleverer dem fint udenfor døren (eller hos naboen) og vi har erfaret, at en lille mus bliver "stor" når den er trådt flad. Ad-ad...Og så skal jeg da også lige tilføje, at ferien slet ikke er slut endnu! Skøøøønt, siger jeg bare!


God sommer derude!

Fingenser til Sannah

Sannah har længe ønsket sig en Bølgegenser eller en Høstgenser (Fingenser fra Anett Opheim). Begge dele har jeg tøvet lidt med, for jeg st...