søndag den 20. oktober 2013

En poncho, en hue, et par sokker.......

Så er pindende igang igen, pauser er der ikke mange af. Efteråret er kommet for alvor, og det er dejligt varmt at sidde med strikketøjet, dog kan jeg godt lidt fortryde at jeg endnu ikke har fået strikket det tæppe jeg er igang med færdigt. Det er bare ikke særligt sjovt at strikke.... Og jeg kan ikke nå det hele - så det er det sjove, nemlig "bestillinger" der kommer først :-)

Christinas Poncho

 Poncho'en her er til Christina. Da vi målte op til den, var det lidt på slum, hun var meget højgravid, hvis man da kan gradbøje det, men nogle dage over termin, så flot stor mave havde hun! Nu er jeg igang, og højden ændrer sig jo ikke under en graviditet, så det skal nok blive godt. Garnet er luksus-luksus fra Isager Garn, i den lækreste grå farve, igen bliver jeg helt misundelig.


Små alfehuer til små guldklumper. Strikket i alpaca, bløde og lækre. 60kr stk. incl. porto.


Huen er en tester. Selvom den er strikket i voksen størrelse, så skal den enten være til et lille hoved, eller til en pige på 10-12 år. Jeg synes den strammer, og så ved jeg godt den kommer til at kradse. Den er strikket i en tråd New Zealand Lammeuld og en tråd Drops Alpaca, og opskriften er fra Annette Danielsen. Det undrede mig lidt at størrelsen drillede, indtil jeg fik nærlæst opskriften, og opdagede at den alpaca jeg har brugt, er dobbelt tykkelse af den der er brugt i opskriften. Nåeja, så er det jo min egen skyld. 
Jeg har bestilt tid til en synsprøve. 

Det er mine fødder...... Jeg er en str. 36, sokkerne på billedet er en str. 37, så de er lidt store til mig.
Men tjek lige det fede mønster!
Og så er der lige de her strømper! De er altså til salg. De er strikket i super lækkert garn af 80% merino uld og 20% nylon. De kan maskinvaskes på max. 40gr, men brug aldrig skyllemiddel. De er superbløde og rigtig flot strikket, og kan bestilles ved at sende en mail til mig på: turistrik@gmail.com.
Prisen er ligenu 175kr pr par, incl. porto i Danmark. De leveres med vaskeanvisning og kan bestilles i flere farver - efterhånden vil der også komme flere mønstre. Se også under "Håndstrik til salg".

Tak fordi du kiggede ind :-)

Fingenser til Sannah

Sannah har længe ønsket sig en Bølgegenser eller en Høstgenser (Fingenser fra Anett Opheim). Begge dele har jeg tøvet lidt med, for jeg st...